Muutosehdotuksia

Jump to navigation Jump to search

Hyviä ehdotuksia mielestäni.

Keskustelua voisi laajentaa Kielitieteen etusivun sisältöihin muutenkin. Kaikenlaiset listaukset ja näkymät ovat toki mahdollisia eikä luokituksen väliportaan poistamisessa ole teknisesti ongelmaa. Mutta ehkä asiasta voitaisiin täällä käydä keskustelua ensin. Kielitieteen etusivun elementtien sijoittaminen erillisille sivuilleen ja etusivulta avautuva näkymä ovat mielestäni sellaisia asioita, että niille olisi hyvä saada laajahko hyväksyntä, ainakin niiden henkilöiden taholta, jotka tällä hetkellä wikissä aktiivisesti työskentelevät. Mikäli kommentteja ei tule, voitaneen se tulkita hiljaiseksi hyväksynnäksi ja aloittaa ehdottamiesi muutosten toteuttaminen.

Luetteloiden jakaminen aakkosväleihin tuhatlukujen sijaan on niin hyvä idea, että alan työstämään sitä joka tapauksessa.

Antti Kanner (keskustelu)15:21, 30 November 2012

Minäkään en ole tyytyväinen nykyiseen luokitukseen (vaikka olenkin siitä suurelta osin vastuussa), mutta tämä onkin edelleen välivaihe. Toisaalta alaluokkiin päädyttiin aiemmin siksi, että alun perin näkyvillä ollut aakkosellinen listaus ei ollut mikään luokitus, eli jos palaamme aakkoselliseen listaukseen, siitäkin tulee varmasti ongelmia, koska luokat ovat hyvin eritasoisia.

Mutta käyttäjäystävällisyys pitäisi kai olla se ykköskriteeri, joten ehdotan että kokeiltaisiin Arton ehdotusta, koska nykyisestä luokituksesta ei ole muuta keskustelua virinnyt. Sitä paitsi luokkia on nyt huomattavasti enemmän kuin alussa. Lisää luokkia voi myös luoda tarpeen mukaan.

Entä olisiko mahdollista laatia sekä luokiteltu että aakkosellinen näkymä, joista voisi itselleen tallentaa haluamansa oletukseksi?

Marja Nenonen (keskustelu)09:36, 3 December 2012