Avoin tiede:avoin oppiminen

  Tieteen termipankista

  avoin oppiminen

  Tarkastele käyttöesimerkkejä
  avoin oppiminen
  Määritelmä suuntaus, jonka tarkoituksena on laajentaa oppimaan pääsyä ja osallistumista kaikille madaltamalla esteitä sekä lisäämällä saavutettavuutta, esteettömyyttä, tarjontaa ja oppijakeskeisyyttä
  Selite Avoin oppiminen tapahtuu usein digitaalista teknologiaa hyödyntäen ja se monipuolistaa opetuksen, oppimisen, tiedon luomisen, yhteiskehittämisen ja jakamisen mahdollisuuksia sekä yhdistää muodollisen ja vapaamuotoisen oppimisen reittejä.
  Lisätiedot Open education -termi on englanninkielisessä tutkimuksessa avointa oppimista vastaava käsite. Open education -termi on laajempi kuin suomen kielen avoin koulutus - ja avoin opetus -termit. Englanninkielinen open learning -termi viittaa avoimen oppimisen tutkimustraditiossa etäopetukseen.

  Erikieliset vastineet

  Open Educationenglanti (English)
  öppet läranderuotsi (svenska)(suositeltu)
  Offene Bildung (luo nimityssivu)saksa (Deutsch)

  Käytetyt lähteet

  https://avointiede.fi/fi/oppiminen

  Alaviitteet

  Lähdeviittaus tähän sivuun:
  Tieteen termipankki 19.7.2024: Avoin tiede:avoin oppiminen. (Tarkka osoite: https://tieteentermipankki.fi/wiki/Avoin tiede:avoin oppiminen.)


  Property "Nimitys" (as page type) with input value "Nimitys:" contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.