Avoin tiede:avoin oppiminen

From Tieteen termipankki

avoin oppiminen

avoin oppiminen
Definition suuntaus, jonka tarkoituksena on laajentaa oppimaan pääsyä ja osallistumista kaikille madaltamalla esteitä sekä lisäämällä saavutettavuutta, esteettömyyttä, tarjontaa ja oppijakeskeisyyttä
Explanation Avoin oppiminen tapahtuu usein digitaalista teknologiaa hyödyntäen ja se monipuolistaa opetuksen, oppimisen, tiedon luomisen, yhteiskehittämisen ja jakamisen mahdollisuuksia sekä yhdistää muodollisen ja vapaamuotoisen oppimisen reittejä.
Additional Information Open education -termi on englanninkielisessä tutkimuksessa avointa oppimista vastaava käsite. Open education -termi on laajempi kuin suomen kielen avoin koulutus - ja avoin opetus -termit. Englanninkielinen open learning -termi viittaa avoimen oppimisen tutkimustraditiossa etäopetukseen.

Equivalents

Open Educationenglanti
öppet läranderuotsi(suositeltu)
Offene Bildung (luo nimityssivu)saksa

Sources

https://avointiede.fi/fi/oppiminen

References

Lähdeviittaus tähän sivuun:
Tieteen termipankki 8.12.2022: Avoin tiede:avoin oppiminen. (Tarkka osoite: https://tieteentermipankki.fi/wiki/Avoin tiede:avoin oppiminen.)


Siirry tarkastelemaan sivun muokkaushistoriaa →Property "Nimitys" (as page type) with input value "Nimitys:" contains invalid characters or is incomplete and therefore can cause unexpected results during a query or annotation process.